Velkommen alle sammen!

Tak fordi du støtter dette projekt. Art Escape Studios kunne ikke være mere begejstrede for at præsenterer vores første Art-A-Thon. Dette projekt har mødt mange forhindringer i løbet af 2020, noget vi alle kan forholde os til. Men vi blev ved og nu er vi endelig klar!

Covid-19 har skabt mange forhindringer ifht. formidlingen af kunst og kultur og det har været udfordrende for kunstnere og kreative over hele verden. Og selvfølgelig også for dem som savner inspiration og kreativ udfoldelse. Derfor er dette projekt så vigtigt.

Under disse corona tider, er det blevet endnu tydeligere, at selvom teknologien spiller en vigtig rolle i vores daglige liv, er det fundamentalt vigtigt for vores velvære og trivsel som mennesker, at vi finder tilbage til os selv og vores rødder.

'Get back to your roots' - der er mange udtryk der skal minde os om vores forbindelse til vores rødder. 'Rødder' vækker tanken om det sted vi kommer fra, som vi aldrig bør glemme - det er vores rødder der gør os til dem vi er. Når vi vokser som menneske, vokser vores rødder også, ligesom hos træerne. Rødderne bliver forviklet ind i andre rødder og danner systemer og netværk og disse systemer er vores fælleskaber.

At komme tilbage til vores rødder handler om at gå på opdagelse i os selv, om bevidsthed, om vækst, fælleskab og forbindelse.

Når vi vender tilbage til vores rødder, gøder vi den kulturelle jord, som vi selv er vokset ud af.

I år har vi slået sammen med Kester Thomas, som deler vores vision!
I fælleskabets ånd og med en delt passion for at gøre kunst tilgængeligt, er Art Escape Studios sammen med Kester Thomas stolte af at kunne præsenterer...

Art-A-Thon 2020: Et event der handler om inklusion, forskellighed og fælles rødder. Kom med i år, og deltag i EN eller ALLE vores fantastiske kunst aktiviteter og GET BACK TO YOUR ROOTS!